Interaktivni Online Webinar “Ego, Ljubav, Istina” vol 2. – pronađite odgovore koje tražite!

Otkrijte ključ samoostvarenja te privatnog i profesionalnog uspjeha uz Zorana Salopeka!

Srijeda, 3.7.2024., od 18:00h do 20:30h

Pokreni video

U svijetu prepunom izazova, gdje često gubimo sebe u vrtlogu svakodnevnice, postoji put koji vodi prema samoostvarenju te unutarnjem miru i sreći. Pridružite nam se na ovom posebnom interaktivnom webinaru i otkrijte kako balansirati tri temeljna aspekta života: Ego, Ljubav i Istinu.

Fokusirat ćemo se na kreiranje korjenite promjene – ne samo u vanjskom izgledu poput nove frizure ili posla, već i na promjeni vašeg mentalnog sklopa i načina razmišljanja.

Što možete očekivati?

  • Kako osvijestiti vlastiti ego i tamo gdje nas ograničava: Kako nadvladavanjem ega možemo ostvariti bolje odnose, materijalno se osigurati ili utjecati na poboljšanje vlastite emocionalne otpornosti ili zdravlja
  • Kako razviti vlastitu emocionalnu inteligenciju: Doživite transformaciju kroz duboko povezivanje s ljubavlju – prema sebi, prema drugima i prema životu.
  • Kako interpretirati život i ono što nam poručuje: Pronađite svoju autentičnost i hrabrost da živite u skladu sa svojim istinskim vrijednostima. Istina je put do slobode, a Zoran će vam pomoći da je prepoznate i prihvatite.

Pridružite se webinaru i otkrijte tajnu kako otključati novi kat vlastitog Nebodera života!

Prijavite se odmah i osigurajte svoje mjesto jer su kapaciteti ograničeni na samo stotinu sudionika. Interes je velik, stoga se unaprijed ispričavamo ako se mjesta popune prije nego što uspijete osigurati svoje! Rezervacija je jednostavna i brza.

P.S. – Ovaj seminar je koncipiran na način da će vas Zoran voditi kroz zadane teme, a ujedno će tijekom cijelog seminara odgovarati na vaša pitanja.

Srijeda, 3.7.2024., od 18:00h do 20:30h

7 razloga zašto se prijaviti odmah:

Posebni bonusi za prvih 30 prijavljenih: