Doživite samoostvarenje

Autor, coach i predavač

Zoran Salopek rođen je 1980., a nakon što je mladost proveo u siromaštvu, s ocem alkoholičarom i obitelji slomljenom nasiljem, samo je želio upoznati sebe i osloboditi se patnji koje mu je nametnula okolina. Nakon dugih godina samoispitivanja i osobnog rasta, karijeru je započeo nakon fakulteta u akademskoj zajednici te završivši poslijediplomski studij okrenuo se višem menadžmentu u domaćim i međunarodnim kompanijama. Svoj krug interesa i djelovanja proširio je kasnije i na financije i ulaganja. Nakon što je dobio iznenadne uvide i doživio duboku osobnu transformaciju, prodao je svoje tvrtke, dodatno se okrenuo osobnom razvoju i svjesnosti te otada slijedi taj put. Predavač je na YouTube kanalu Atma.hr te nizu poslovnih i drugih konferencija i događanja. Organizira i samostalna predavanja a aktivan je i na svim društvenim mrežama.

Svoju osobnu priču i životni put opisao je u svojoj prvoj knjizi „Neboder života“ 2019. godine, a Apsolutnu Istinu koju je spoznao tijekom svog dubokog uvida prenio je u knjizi „Ego, ljubav, istina“ 2023 godine. Bilo mu je potrebno 4 godine samoće dok nije raspetljao i predstavio znanje koje mu je darovano a koje je došlo s obvezom prenošenja. Prije nego je počeo savjetovati druge o svjesnosti, osobnom razvoju ili uspjehu, testirao je sve uspješno sam u vlastitom životu, privatno i poslovno. Doživio je samoostvarenje zahvaljujući utišavanju vlastitog ega kojem je posvetio dva i pol desetljeća svog života.

Glavni moto su mu jednostavnost, pragmatičnost te obilna količina radosti.

Glavni cilj mu je demistificiranje svjesnosti i osobnog razvoja te osvještavanje i približavanje istog što većem broju ljudi s ciljem osobnog uspjeha.

Također, cilj mu je mapirati Apsolutnu Istinu koju je spoznao i prenijeti je novim generacijama.

Zoran je čest gost na nacionalnoj televiziji, časopisima i podcastima.

Živi i radi u Zagrebu.

’’IT’S NOT ABOUT ME, IT’S ABOUT YOUR STORY”

’’IT’S NOT ABOUT ME, IT’S ABOUT YOUR STORY”

Proces shvaćanja

4 koraka do uspjeha

01

Definiraj što želiš unaprijediti

Nekome se izazovi manifestiraju u privatnom životu, nekome u poslovnom životu, odnosima ili čak zdravlju

02

Osvijesti vlastiti izazov

Za nove uspjehe potrebno je naučiti nove vještine. Detekcija izazova koji nas u tome sprečavaju u tome je prvi korak ka novom "katu"

03

Razvij i upotrijebi svoju EQ

Preuzmi odgovornost i pomoću svoje svijesti, savjesti i hrabrosti prevladaj izazov

04

Spoznaj novu vještinu

Stekni onaj a-ha trenutak koji će uslijediti odmah nakon "magle" u koju upadneš suočavajući se sa vlastitim izazovima

Naučite iz Zoranove priče

Upustite se u putovanje od izazova do prosvjetljenja. Njegove knjige nude bogatstvo životnih lekcija, koje će vam pomoći da se suočite s vlastitim izazovima i pronađete svoj vlastiti put.

Otkrijte putovanje u samospoznaju

Želite li saznati više o tome kako utišavanje ega može dovesti do dubljeg razumijevanja ljubavi i istine?
Zoran Salopek vodi vas na putovanje koje će promijeniti vaš pogled na život.

Upišite svoj e-mail i dobijte ekskluzivan pristup početnim poglavljima njegovih knjiga.